Dulapul este proiectat pentru optimizarea ciclului de dospire a produselor de patiserie, prin controlul si mentinerea temperaturii si umiditatii, permitind astfel trecerea de la o faza « rece » - in care produsul poate fi conservat, la o faza « calda » ce faciliteaza procesul de dospire;
Constructie monobloc realizata integral din otel inox AISI 304 18/10, cu izolatie poliuretanica de inalta densitate, avind o grosime de 70 mm;
Unghiurile interioare ale dulapului sunt rotunjite permitand astfel usurinta in operatiunile de curatare si intretinere precum si igiena maxima;
Usa este prevazuta cu garnituri magnetice incastrate, ce se pot substitui cu usurinta;
Sistemul de circulatie interioara a aerului este astfel conceput pentru a obtine o circulatie uniforma a fluxurilor de aer;
Panoul de comanda si control este usor de utilizat si permite programarea fazelor de dospire, conservare si mentinere a umiditatii, avand ca termen maxim de programare o durata de 6 zile;
Umiditatea este produsa prin intermediul unui generator de vapori, controlabil si programabil prin intermediul panoului de comanda;
Sistemul de refrigerare garanteaza o temperatura interna uniforma, nivel optim de umiditate, precum si un consum redus de energie.
Capacitate: 20-40 tavi cu dimensiunea de 60x40 cm
Agent frigorific utilizat: R 404a
Controlul umiditatii 65-90 rH%