Spirala de pasteurizare

Spirala de pasteurizare
Denumire: Pasteurising
Producator: ME FOOD SOLUTIONS - Italia
Disponibil: la comanda
Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

Pasteurizarea industriala este un proces termic care se aplica anumitor produse alimentare pentru a elimina riscurile asociate cu prezenta bacteriilor sau a altor microorganisme potential daunatoare.

Masina de pasteurizare mentine constanta si proportionala distributia temperaturii si umiditatii in celula de pasteurizare folosind diverse metode. Sistemul tine cont si de tipul de ambalare a produsului.

Intregul mediu din interiorul instalatiei va fi creat pentru a mentine o anumita temperatura si un anumit timp, in functie de produsul pasteurizat

Toate sistemele de transport prevazute cu centura DLSNS functioneaza silentios chiar si la temperaturi ridicate. De asemenea, sistemele de transport asigura produsului un anumit timp de sedere necesar pentru procesare. Toti parametrii sunt controlati cu ajutorul interfetei HMI.

Sistemele de pasteurizare a produselor alimentare sunt potrivite atat pentru pasteurizare joasa (60-65 ° C timp de 30 de minute), cat si pentru pasteurizare inalta (75-85 ° C timp de 2-3 minute) si pasteurizare rapida (75-85 ° C timp de 15-20 de secunde).