Data: 26.11.2021
În ultima perioadă, consumul de produse de panificație din cereale organice și/sau multicereale a crescut cu aproximativ 60%. Diversitatea cererii din piața de profil a dus la necesitatea dezvoltării de noi tehnologii pentru a măcina făină, atât din diferite tipuri de cereale, cât şi din leguminoase.
Astfel, compania Omas a dezvoltat Flexy-Mill, moara cu valţuri care permite modificarea parametrilor de măcinare în timpul procesului de măcinare, păstrând în același timp calitatea produsului finit.
Atât cerealele, cât și leguminoasele au diferite forme, duritate și greutate specifică. Arta măcinarii constă în obținerea celor mai bune produse măcinate cu cel mai bun procent de extracție.
Flexy-Mill de la Omas Industries revoluționează măcinarea rapidă, flexibilă și de calitate. Cu Flexy-Mill viteza periferică a ambelor valţuri de măcinare, poziţia valţurilor, raportul şi golul de măcinare pot fi schimbate, fără a fi influenţată în vreun fel calitatea produsului finit.
Citiți mai multe despre Flexy-Mill de la Omas pe Arta Albă.