Ideala pentru obtinerea de inghetata, serbet, crema patiserie, spume, fondue ciocolata, creme brûlé, budinca, sirop, sucuri si sosuri diverse.
Avantaje:
Principala caracteristica este folosirea sistemului de bain-marie in cuva interioara, ce permite mixarea la cald a amestecurilor, cu ajutorul paletelor ajustabile;
Temperatura se poate seta la valori diverse;
Robinetul de extragere a produselor calde/reci din cuva de mixare este prevazut cu un diametru generos, ce permite golirea rapida a continutului din interior;
Permite operatorului sa aleaga consistenta produsului, pe nivele diferite si gradate;
Permite presetarea duratei fazei de inghetare (daca la sfârsitul acestei perioade nu s-a atins consistenta dorita, timpul se poate prelungi);
Se poate produce de asemenea si granita, atat varianta standard, cat si varianta Granita siciliana sau Coffee granita, ce necesita pastrarea structurii si a culorii naturale.
|
Twin 4 |
Twin 35 |
Twin 45 |
Twin 60 |
Capacitate |
2-4 kg/ciclu |
2-7 kg/ciclu |
2.5-8 kg/ciclu |
3-10 kg/ciclu |
Productivitate ciclu complet (incalzire + inghetare) |
22 kg/h |
33 kg/h
|
45 kg/h
|
55 kg/h
|
Productivitate ciclu de inghetare cu mix la 4°C |
30 kg/h |
45 kg/h
|
65 kg/h
|
75 kg/h
|
Putere |
6 kW/380 V |
9 Kw/380 V |
11 Kw/380 V |
12 Kw/380 V |
Dimensiuni |
437 x 846 x 1400 (h) mm |
548 x 900 x 1380 (h) mm |
600 x 970x 1380 (h) mm
|
608 x 966x 1380 (h) mm
|