Ideala pentru premodelarea bucatilor de aluat fie dupa divizare fie pentru modelarea finala, in cazul painii rotunde sau chifle.
Avantaje:
Asigura rotunjirea aluatului si formarea unor bile perfecte si uniforme indiferent de tipul de coca
- Canalele şi conul sunt teflonate pentru a evita lipirea aluatului
- Maşinile sunt echipate cu dispozitiv de infainare
- Pot fi dotate cu sistem de ventilatie cu aer cald sau rece
Flexibila
- Impreuna cu divizorul, predospitorul si masina de modelat lung, formează o linie automata de divizare - modelare pentru painea rotunda sau pentru franzele
Masinile pot avea:
- con teflonat sau nichelat
- structura din metal vopsit sau inox
- con de modelare simplu sau dublu
- Model T1: 100 - 2000 g
- Model T2: 300 - 3900 g
Lungime canal de modelare: 4m
Productivitate: 3.000 buc/h
Inaltime alimentare: 830 mm / 1.200 mm (pt. varianta cu con dublu)
Inaltime evacuare: 890 mm / 750 mm (pt. varianta cu con dublu)