Magazin cu peste 10.000 de articole (accesorii, ustensile materii prime) pentru brutării, patiserii, cofetării, ciocolaterii și gelaterii.
Echipamente pentru morărit, panificație, patiserie, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie.
Soluții pentru închiderea ambalajelor. Unic producător în România.
Echipamente diverse și linii destinate prelucrării ouălor.
Reductoare și motoreductoare pentru orice domeniu de activitate.
Sursă de informare pentru brutari, patiseri, cofetari, ciocolatieri, gelatieri.
Soluția optimă pentru creșterea duratei de viață a divizoarelor și lamelor de feliere.
Soluționarea promptă și eficientă pentru Service, Montaje, Piese de Schimb sau Consumabile.
Nova Pan Group oferă soluții profesionale pentru morărit, panificație, cofetărie, patiserie, ciocolaterie și gelaterie. Din 2001.
© 2023, Nova Pan Group. Toate drepturile rezervate.
Tip divizare:
Capacitate max. aluat (kg):
Gramaje (g):
Prese manuale - utilizate in brutarii, patiserii, covrigarii si pizzerii - pentru portionarea aluatului in forma dreptunghiulara, cu gramaj uniform.
Avantaje:
- Impart aluatul in bucati perfect egale,
- Partea masinii care intra in contact direct cu aluatul este confectionata din otel inoxidabil si nylon alimentar,
- La sfarsitul fiecarui ciclu de lucru masina se opreste, pentru a impiedica supraincalzirea uleiului sau a motorului,
- Dotate cu buton pentru curatarea cutitelor.
Nr. Div. |
Gramaj divizat (g) |
Capaci-tate (kg) |
Prod. max. |
Presa dreptunghiulara SQM |
|||
20 |
80 - 350 |
7 |
1200 |
42 |
40 - 170 |
7 |
1200 |
Presa rotunda STM |
|||
20 |
150 - 550 |
11 |
1200 |
Presa hexagonala SEM |
|||
19 |
90 - 300 |
6 |
1200 |
37 |
30 -130 |
5 |
2200 |
37 |
45 - 160 |
6 |
2200 |