Presa manuala de divizat aluat

Descriere

Prese manuale - utilizate in brutarii, patiserii, covrigarii si pizzerii - pentru portionarea aluatului in forma dreptunghiulara, cu gramaj uniform.

Avantaje:
- Impart aluatul in bucati perfect egale,
- Partea masinii care intra in contact direct cu aluatul este confectionata din otel inoxidabil si nylon alimentar,
- La sfarsitul fiecarui ciclu de lucru masina se opreste, pentru a impiedica supraincalzirea uleiului sau a motorului,
- Dotate cu buton pentru curatarea cutitelor.

Date tehnice

Nr.

Div.

Gramaj divizat (g)

Capaci-tate (kg)

Prod. max. 
(buc/h)

Presa dreptunghiulara SQM

20

80 - 350

7

1200

42

40 - 170

7

1200

Presa rotunda  STM

20

150 - 550

11

1200

Presa hexagonala SEM

19

90 - 300

6

1200

37

30 -130

5

2200

37

45 - 160

6

2200