Contacteaza reprezentantul de vanzari 0742 158 585
Descriere
Ideala pentru laboratoarele de patiserie si cofetarie, in vederea obtinerii de nuga, precum si a altor tipuri de creme sau amestecuri foarte consistente.
Avantaje:
- Constructia echipamentului este robusta, fiind dotat cu motor electric puternic ce permite amestecarea mixurilor foarte dure si ‘'lipicioase''; - Datorita sistemului de functionare tip bain-marie, produsul se incalzeste uniform si gradat, evitandu-se astfel arderea sau lipirea acestuia de cuva
- Cuva si ustensila necesara mixarii ingredientelor sunt realizate din otel inoxidabil - Cuva este prevazuta cu pereti triplii, spatiul interior fiind umplut cu ulei termic - Prevazuta cu variator de viteza pentru un control optim bazat pe specificatiile retetei - Rezistentele puternice garanteaza o incalzire rapida a cremei si poate fi controlat cu ajutorul unui termometru special cu care este prevazuta cuva - Dotata cu timer cu sonerie ce avertizeaza operatorul finalizarea procesului de fierbere - Grilajul de protectie realizat din inox si dispozitivele de siguranta sunt conforme normelor in vigoare