Echipament revolutionar care genereaza un premix perfect omogen prin centrifugarea granulelor de faina si bombardarea lor cu particule fine de apa la presiune ridicata.
Sistemul mareste capacitatea de hidratare a fainurilor, imbunatatind absorbtia integrala de apa a aluatului, accelerand totodata faza de malaxare.
In consecinta, se reduce oxidarea retelei glutenice si orientarea sa, ceea ce determina: imbunatatirea gradului de prelucrare al aluatului, o dospire mai omogena datorita unei mai bune difuziuni a drojdiei in aluat, iar structura alveolara a painii va fi mai fina si regulata.
Avantaje
- Hidratare superioara a fainurilor;
- Cresterea rentabilitatii - se reduce considerabil timpul de malaxare in prima viteza;
- Simplitate in utilizare;
- Reducerea pulberilor de faina din mediul de lucru;
- Usurinta in curatare.
Hidratare superioara!
- Probele stiintifice indica o absorbtie de apa de la 1,5% la 2,5%.
- Probele practice efectuate in prezenta unor tehnologi calificati in domeniu, au demonstrat o crestere a absorbtiei de apa de la 3% la 6%.