Echipament pentru formarea preparatelor cu umplutura in doua sau chiar trei straturi.
Asigura formarea preparatelor cu consistenta variata: aluaturi, creme, ciocolata, martipan, dar si carne, orez, branza etc.
Potrivit pentru: cofetarii, patiserie, panificatie pentru formarea fursecurilor cu umplutura, galuste cu prune, dar si pentru produse alimentare - chiftele umplute, coltunasi etc.
De asemenea, echipamentul este adaptat sa formeze produse bicolore tip mozaic, spirala sau produse rasucite.
Avantaje:
- formeaza o varietate nelimitata de produse alimentare si de cofetarie cu specific international,
- aspect impecabil,
- complet automatizat,
- rapiditate si exactitate in executie.
KN 050
- Masa produs: 10 - 250g
- Productivitate: 600 - 6.000 buc /h
- Raport umplutura 1:0 - 0:1
- Viteza banda: 120 - 2100 m/h
- Lungime Produs: 0-500 mm
- Capacitate de extrudare(total): 280 kg/h
KN 155
- Masa produs: 10 - 250 g
- Productivitate:1.200 - 6.000 buc /h
- Raport umplutura 1:0 - 0:1
- Lungime produs: 0 - 500 mm
- Capacitate de extrudare (total):500 kg/h
KN 551
- Masa produs: 10 - 300 g
- Productivitate: 600 - 6.000 buc /h
- Raport umplutura 1:0 - 0:1
- Viteza banda: 78 - 1.320 m/h
- Lungime produs: 0 - 500 mm
- Capacitate de extrudare (total): 400 kg/h
Vizitati pagina pentru a vedea un astfel de echipament montat de Nova Pan in Romania.