Magazin cu peste 10.000 de articole (accesorii, ustensile materii prime) pentru brutării, patiserii, cofetării, ciocolaterii și gelaterii.
Echipamente pentru morărit, panificație, patiserie, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie.
Soluții pentru închiderea ambalajelor. Unic producător în România.
Echipamente diverse și linii destinate prelucrării ouălor.
Reductoare și motoreductoare pentru orice domeniu de activitate.
Sursă de informare pentru brutari, patiseri, cofetari, ciocolatieri, gelatieri.
Soluția optimă pentru creșterea duratei de viață a divizoarelor și lamelor de feliere.
Soluționarea promptă și eficientă pentru Service, Montaje, Piese de Schimb sau Consumabile.
Nova Pan Group oferă soluții profesionale pentru morărit, panificație, cofetărie, patiserie, ciocolaterie și gelaterie. Din 2001.
© 2023, Nova Pan Group. Toate drepturile rezervate.
Baking area (mp):
ThermoStar thermal oil deck ovens, featuring a baking surface of 12 to 31 m2, are favoured for their ideal uniformity of baking, good temperature stability, and the invariable ability to produce a well baked crust.
Advantages
- Fast temperature rise and good temperature stability
- Ideal uniformity of baking; fluctuating +- 1°C
- Economical baking via radiant heat
- The potential to produce between 200 and 1,300 Kg an hour
- Hight of decks: 20 / 23 cm