Tehnicile de refrigerare sunt de mare ajutor pentru brutari si patiseri, deoarece ajuta la cresterea gradului de varietatea al produselor si reduce risipa.
Avantaje:
- Racire rapida pana la +3°C: atunci cand produsele se racesc la temperatura camerei, bacteriile prezente in mod natural in acestea se pot inmulti rapid. Racirea rapida previne acest fenomen si sporeste prospetimea produselor;
- Congelarea la -18°C: congelarea impiedica formarea macrocristalelor, care sunt responsabile pentru ruperea celulara si pentru degradarea consecutiva a caracteristicilor organoleptice ale produselor;
- Racirea rapida poate avea loc in doua moduri:
- prin setarea unui timp definit de de catre utilizator;
- prin utilizarea unei sonde care masoara temperatura in centrul produsului.
- Panoul de control cu ecran tactil in mai multe limbi permite utilizarea a 99 de cicluri personalizabile, cu pana la 4 faze in fiecare ciclu;
- Otel inoxidabil AISI 304, asigurand stabilitate si curatare usoara;
- Colturi interioare rotunjite pentru a facilita curatarea;
- Circulatie indirecta a aerului pentru a maximiza omogenitatea temperaturii.
Numar de usi: 1
Dimensiuni: 800x825x2025 mm
Interval de temperatura: -18°C / +90°C
55 Kg de produs pe ciclu de la +90° la + 3°
40 Kg de produs pe ciclu de la +90° la -18°
Alimentarea cu energie: 400/3/50+N
Numar de tavi: 15
Greutate (Kg): 220
dbA: 69
Puterea absorbita (kW): 3,0
Absorbtie (A): 5,2
Putere de refrigerare (kW): 2,43
Putere nominala instalată (CP): 2