Data: 02.10.2023
Gama de cuptoare rotative pentru patiserie și panificație dezvoltate de compania Cimav au beneficiat în ultima perioadă de o adevărată „Revoluție Tactilă" (Touch Revolution).
Este cu adevărat o revoluție pentru cuptoarele Cimav, o inovație care va simplifica foarte mult munca artizanilor și a maeștrilor brutari și patiseri pentru următorii ani.
Noile panouri cu ecran tactil instalate pe cuptoarele rotative sunt un instrument inteligent, ușor de utilizat, conceput pentru a fi adaptat la necesitățile spațiului de producție, ușor de înțeles și cu îmbunătățiri fundamentale pentru administrarea cuptorului, cum ar fi gestionarea controlată a consumului general, pentru economii importante de energie.
Dar principala inovație a noilor controlere este faptul că acestea se pot conecta prin intermediul unei conexiuni wifi la EPOCA Cloud, care poate fi vizualizat pe orice tip de dispozitiv: smartphone, tabletă sau PC.
Acesta permite un dialog direct cu cuptorul chiar și de la distanță, cu posibilitatea de a porni programe de coacere și de a afișa grafice cu evoluția consumului de energie, date HACCP și pre-setarea ciclurilor de coacere săptămânale, garantând o gestionare constantă a parametrilor echipamentului.
În sfârșit, prin intermediul alertelor, permite afișarea în timp real a eventualelor avertizări pentru orice defecțiuni sau disfuncționalități, chiar dacă nu vă aflați în apropierea cuptorului: o caracteristică fundamentală pentru a evita opririle excesiv de lungi ale echipamentului și pentru a putea prevedea cele mai grave defecțiuni.
Această platformă poate fi utilizată pe întreaga gamă de cuptoare rotative Cimav: de la cel mai mic, TSR10, la TSR15 40x60 CP/CL, până la TSR18 CP/CL 60x80, dar și pe cel mai mare din această serie, TSR20 80X100 CP/CL sau TSR24 80X120 CP/CL.
Cu această nouă tehnologie 4.0, toate cuptoarele pot fi interconectate, supravegheate și controlate în cadrul EPOCA Cloud, creând un laborator integrat în care toate cuptoarele Cimav pot comunica pe o singură platformă.
Citiți întregul articol pe site-ul Arta Albă.